WISH Yorkshire & Humberside Events

WISH Yorkshire & Humberside: Meet the Chief Executives

Thursday 15th September 2022

12:00pm - 2:00pm

 Venue: South Yorkshire Housing Association Ltd

 25.00* (exc. VAT)

*Free for WISH Yorkshire & Humberside & Corporate Plus members



WISH Members can attend this event for FREE

If you are a member of WISH Yorkshire & Humberside or have a Corporate Plus membership, simply click "BOOK NOW!" & fill in the form to claim your free ticket.
If you are not a member, why not become a member today.

Become a Member

You can still book tickets without being a member, but you may be charged depending on the event.

South Yorkshire Housing Association Ltd
152 Rockingham Street, Sheffield, S1 4EB
Get Directions
WISH Yorkshire & Humberside: Meet the Chief Executives

Meet the Chief Executives (In Person)

 

Join us in person to hear from 3 of the women CEOs in our region. Lovely informal chance to network, ask questions, and share lunch together

At this in-person event we'll be meeting 3 of the women Chief Executives working in housing across the Yorkshire and Humber region to hear more about their careers and experiences! There’ll be talks of: highs and lows, coming into housing from other sectors vs growing through different roles in the sector, balancing work and family life, pursuing things you love outside of work, advice for succeeding in a top position, and many lessons learnt along the way.

We'll also be hearing about the different aspects of careers, at all different levels, so this is still relevant for you if you're not thinking of seeking the very 'top job' in your career.

This is our first in-person event since before the pandemic so we really can’t wait to meet together again. It will be brilliant chance to network with other members in person, to connect with fellow people working across the region, and enjoy some delicious (free!) lunch together.

Our guest speakers are:

Amanda Garrard – Chief Executive at Berneslai Homes

Ruth Kettle – Chief Executive at Inspire North

Rachael Dennis – Chief Executive at Incommunities

And here’s the agenda:

12pm-12:40 - Welcome, lunch and networking (40 mins)

12:40pm - Intro Charlotte (5 min)

12:45pm - Speaker 1 (20 mins)

13:05 - Speaker 2 (20 mins)

13:25 - Speaker (20 mins)

13:45 - Questions and end (15 mins)

2pm - End

As always, we’d like to take this opportunity to be explicitly welcoming of trans women and non-binary people.

Hope to see you all there!




Share this event